current language

ro

Webinar - Voluntariat prin Corpul European de Solidaritate

2022-10-25

scris deCoaliția pentru Voluntariat

Am pus la cale o serie de webinarii prin care să adresăm subiectele relevante din sector. Temele abordate sunt utile tuturor celor care coordonează voluntari, fie că sunt reprezentanți din ONG-uri, grupuri de inițiativă sau instituții. 

Corpul European de Solidaritate este programul Uniunii Europene prin care tinerii au șansa de a învăța și a se (re)descoperi prin activități de voluntariat și solidaritate care să ofere soluții la provocările cu care se confruntă comunitățile. Programul promovează solidaritatea, una dintre valorile fundamentale ale Uniunii Europene, în principal prin voluntariat, pentru a spori implicarea tinerilor și organizațiilor în activități de solidaritate de o calitate deosebită. 

În cadrul acestui webinar pot fi găsite informații utile atât pentru tinerii interesați să participe într-un proiect de voluntariat, cât și pentru organizațiile dornice să găzduiască voluntari.

Webinar CVCN - ESC by Pro Vobis

Subiectele abordate includ o prezentare generală a programului și a profilului participanților, și pașii necesari pe care organizațiile trebuie să îi parcugă pentru a aplica. Invitată a fost Ioana Moțoc, coordonatoare a unui proiect de voluntariat, care și-a prezentat experiența atât în ceea ce privește implementarea proiectului, cât și etapele parcurse înainte.. Webinarul a fost facilitat de către Nicoleta Chiș-Racolța, director executiv al Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca. 

distribuie articolul

proiect derulat de:

partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
partner logo
logo volunteering

Sursa ta de informații despre voluntariat în România.

Powered by  

logo linnify

contactează-ne

  • coalitia@voluntariat.ro